torsdag 19 november 2009

Tysklands GP framflyttat en vecka

Som tidigare rapporterats har Formula Dé-mästerskapets styrande organ tvingats fatta beslut om att flytta Tysklands Grand Prix, som egentligen skulle ha arrangerats nu på lördag. Något nytt datum för loppet fanns inte, men enligt ett kort pressmeddelande bekräftas det att man nu funnit ett nytt datum att arrangera loppet.

- Det är med stor glädje som vi härmed kan meddela att Tysklands Grand Prix flyttats till den tjugoåttonde november, står det i pressmeddelandet. Det optimala hade varit att inte behövt flytta på loppet alls, men vi är glada över att ha kunnat hitta ett nytt datum och därmed undviker att tvingas ställa in loppet helt och hållet.

Monacos Grand Prix kommer att hållas som planerat nu på söndag, den tjugoandra november. Därmed avslutas årets mästerskap i Tyskland och inte i Monaco som det tidigare var planerat. Detta bör också innebära att Guerilla Warfare on Wheels inte längre tvingas missa loppet på Hockenheimring som det rapporterats om tidigare, något som förmodligen glädjer stallchefen Henrik Rubensson.

Inga kommentarer: