måndag 12 oktober 2009

Team No Way-sis Racing F2009

Team No Way-sis Racing blev det andra stallet att presentera sin titelutmanare i årets Formula Dé-mästerskap. Avtäckningen skedde i stallets högkvarter i Storbritannien.

- Vi är mycket stolta över att kunna presentera den bil som vi hoppas kommer att ge oss båda mästerskapstitlarna, sade en jublande glad Joel Sundström, Team No Way-sis Racing:s stallchef. Tiden har visserligen varit knapp, men vår chefstekniker och dennes team med ingenjörer och tekniker har arbetat hårt de senaste veckorna och detta är resultatet av deras slit.

- Vårat mål är givetvis att vinna mästerskapen, men olyckligtvis kan vi inte deltaga i säsongsuppvärmningen om några dagar. Vi kommer därför att testa bilen på vår privata bana här i Storbritannien och vi hoppas naturligtvis att den skall vara redo och tillräckligt konkurrenskraftig till Nederländernas Grand Prix den tjugofjärde oktober, avslutade Joel Sundström

Team No Way-sis Racing F2009 kommer i årets mästerskap att köras av bröderna Lee M. och Nowl Gulliver. Reservförare är brasilianaren Rickard Rosett.

Team No Way-sis Racing F2009