torsdag 12 november 2009

GWoW missar Tysklands GP

Säsongens tredje lopp körs på tyska Hockenheimring den tjugoförsta november och i tabellerna är det långt ifrån avgjort. Dock meddelade Guerilla Warfare on Wheels i dag att man inte kommer att kunna ställa upp sina bilar på startgriden i Tyskland.

- Vi är mycket ledsna över att behöva fatta detta beslutet, men i dagsläget ser det mycket mörkt ut vad gäller vårat deltagande i Tysklands Grand Prix, sade en dämpad Henrik Rubensson. För att inte göra våra fans besvikna och få dom att resa till Tyskland i onödan så väljer vi redan nu att tacka nej till att delta.

Anledningen till att stallet drar sig ur Tysklands Grand Prix vill inte Rubensson gå in på, men spekulationer i depån gör gällande att det handlar om problem med antingen en uppdatering av deras FD69-72 alternativt finansiella problem som gör det logistiskt omöjligt att frakta bilarna till Tyskland. Rubensson lovade dock dyrt och heligt att Guerilla Warfare kommer att stå på startlinjen i Monacos Grand Prix den tjugoandra november.

- De andra stallen får se upp i Monaco, för då kommer vi att vara där!

Det förväntas att Pira Sands återvänder från sin skada hon ådrog sig i Nederländernas Grand Prix och därmed återtar sin plats i stallet från reservföraren Polly Pott.