fredag 3 februari 2012

Team Nu'Lell presenterar förare

Team Nu'Lell Racing presenterade idag i ett pressmeddelade sin föraruppställning för den kommande säsongen och föga överraskande är det Johan-Carlos Fiskikällarn och Leonardo Everestlundo som får förtroendet i ännu en säsong.

- Vi är mycket stolta över Johan-Carlos och Leonardo, heter det från stallchefen Lelle Berglund i pressmeddelandet. Deras insats under 2011 förtjänar all beröm och tack vare deras säkra och jämna körning kunde vi också bärga båda titlarna förra året.

Enda skillnaden i föraruppställningen mot för tidigare säsonger är att Fiskikällarn nu befordras till försteförare i egenskap av regerande mästare. Everestlundo inledde den gångna säsongen dåligt och hade bara en poäng efter två lopp, men kunde efter en seger och en andraplats ta sig upp på en andraplats i tabellen, efter Fiskikällarn som inledde med två raka segrar. Nu'Lell-duon ledde sedan tabellen fram till säsongens sista lopp då Everestlundo tillslut tappade till en tredjeplats i tabellen.

- Vi vet att vi har två otroligt vassa förare som kan prestera i alla förhållanden och under en hel säsong. Vi ser därför ingen anledning till att göra några större förändringar, konstaterar Lelle Berglund.

Team Nu'Lell har även förlängt kontraktet med reservföraren Boerne Aeckelsten från Storbritannien. Aeckelsten har hittills bara tvingats rycka in en enda gång, då för att ersätta den skadade Fiskikällarn. För Aeckelsten slutade det den gången med en seger.

- Målet med den kommande säsongen? Vi har två titlar att försvara - och det tänker vi göra också! avslutar Lelle Berglund.

Inga kommentarer: