tisdag 29 december 2009

Osäker framtid för HoW

En anonym källa inom Hell on Wheels Racing, ett av de fem stall som gjort om årets förar- och konstruktörstitlar, har medgett i en intervju med en skvallertidning att framtiden för stallet inte ser ljus ut. Enligt källan är stallets ekonomiska situation mycket allvarlig och det kan förklara varför Hell on Wheels inte kom till start i Monacos Grand Prix för drygt en månad sedan.

Ingen från vare sig Hell on Wheels Racing eller mästerskapets styrande organ har gått att nå för en kommentar i frågan, men enligt källan har stalledningen redan börjat se sig om efter potentiella köpare av stallet.

- Man vill sälja stallet i hopp om att kunna säkra dess framtid, säger källan. Det finns ingen köpare ännu och det ser inte ljust ut för att stallet skall kunna överleva på egen hand.

Hell on Wheels Racing har hittills tävlat i två lopp i år, men har bara lyckats skrapa ihop fem poäng, samtliga i Spanien; fyra för Ebba Grüns tredjeplats och en från Eric Demaio, som blev sexa. Båda förarna bröt loppet i Nederländerna och i Monaco dök man som sagt inte ens upp. Trots detta har stalledningen försäkrat att man kommer att tävla i Tyskland om knappt en vecka. Om stallet säljs kan det loppet bli Grün och Demaios sista.

Inga kommentarer: