tisdag 29 december 2009

Rävgift Boiwe klar för 2010

För ungefär en vecka sedan kunde det meddelas att Team Locust och Team Nu'Lell Racing skrivit kontrakt för säsongen 2010. Nu får de sällskap i nästa års bandepå av Rävgift Boiwe Racing, det meddelar stallet på sin egen hemsida idag.

Stallchefen Johan Boiwe låter också meddela att man väljer att behålla förarduon Ben Oxenberg och Josef Bror medan Millorso Slobovic, bosatt i Serbien, kontrakterats som stallets testförare, en roll som Oxenberg hade innan årets säsong. Oxenberg fick dock ta det hastiga steget upp till heltidsförare efter att Stefan Fälla tragiskt omkom efter en krasch i Atlantic Grand Prix.

I och med att Rävgift Boiwe Racing nu är klar för säsongen 2010 har de tre främsta stallen i årets mästerskap säkrat sin framtid i sporten. För Hell on Wheels Racing ser det mörkare ut om det ligger någon sanning i de försäljningsrykten som det kunnat rapporteras om idag. Hell on Wheels skall enligt andra uppgifter åtminstone uttryckt sin vilja att vara med 2010, men frågan är om det blir som Hell on Wheels Racing eller om det blir under annat namn. Guerilla Warfare on Wheels, å sin sida, säger ingenting och meddelar att man inte tänker uttala sig alls innan säsongen är över.

Inga kommentarer: