fredag 14 januari 2011

Nu'Lell Racing klara för 2011

Bara dagar efter att nyheten kommit om att Team Locust skrivit på för säsongen 2011 kunde mästerskapsgeneralen idag också tillkännage att även Team Nu'Lell Racing ställer upp.

- Det är glädjande att så snart efter senaste tillkännagivandet kunna meddela att Team Nu'Lell Racing är klara för 2011 års mästerskap, sade en leende general. Vi har fört diskussioner med [stallchefen] Lelle Berglund och det besked vi hoppats kom sent igår kväll.

Liksom Team Locust har Nu'Lell Racing en titel under bältet då Leonardo Everestlundo kunde knipa förartiteln 2009, men säsongen 2010 var inte italienarens bästa då han bara fick ihop sex poäng de tre lopp han startade i. Även Johan-Carlos Fiskikällarn tog sex poäng på hela säsongen, en poäng mindre än året innan. Det återstår att se om Nu'Lell Racing väljer att starta med dessa två förare för tredje året i rad då inget besked ännu kommit rörande föraruppställningen. Reservföraren Boerne Aeckelsten, som ersatte Fiskikällarn i Australiens Grand Prix, tog hela nio poäng i och med sin seger i det loppet. Aeckelsten blev således den bäste poängplockaren för stallet och det är möjligt att detta kan komma att påverka stallchefen Lelle Berglunds beslut.

- Än så länge finns det inget klart besked vad gäller vilka förare vi ställer upp med, sade Berglund i en tidigare intervju. Jag kan inte ens ge några indikationer åt vilket håll det lutar.

Mästerskapsgeneralen var förtegen om huruvida fler stall var på väg att tillkännages de kommande dagarna, men enligt obekräftade uppgifter finns det goda chanser att Red Devil Racing kommer att deltaga även i år.

Inga kommentarer: