tisdag 11 januari 2011

Team Locust klara för 2011

Med två lopp kvar av 2010 års säsong meddelande mästerskapets styrande organ att man redan då planerade inför säsongen 2011. Målet var att ha klart med både arrangörer av loppet och med deltagande stall till årsskiftet, men detta har dragit ut på tiden. Enligt rapporter har en formell inbjudan gått ut till stallen om att delta i den kommande säsongen och då mästerskapsgeneralen tidigare i veckan frågades ut om saken så var det glädjande nyheter som berättades.

- Jag kan med stolthet berätta att Team Locust är klara för 2011, sade generalen med ett leende. Det betyder mycket för mästerskapet att få med Locust då det är både ett erfaret och framstående stall som slagits om titlarna varje år.

- Några fler stall finns inte att offentlige just nu, men vi väntar med att veta mera om en till två veckor.

Planen från mästerskapsledningen är att utöka antalet lopp från fyra till sex stycken till 2011, men om detta ville inte generalen uttala sig närmare.

- Vi har vår målsättning och vi jobbar mot den hela tiden. I dagsläget kan vi dock varken tillkänna ge antalet lopp eller vilka länder som kommer arrangera dom. Vi hoppas att vi vet mer säkert i slutet av månaden om var vi står.

Team Locust kommer enligt rapporterna att ställa upp med ett oförändrat manskap; Albán Proust och Nigel Mainsail förväntas vara de som skall försöka ta tillbaka konstruktörstiteln till stallet - och förhoppningsvis också äntligen bärga en förartitel.

Inga kommentarer: